Loading...
VALMENNUS 2018-11-07T16:58:02+00:00

VALMENNUKSEN AJANKOHTAISTA

VALMENNUSTA SUURELLA SYDÄMELLÄ

Kun meillä valmennetaan, sitä tehdään suurella sydämellä. Ja kun Sinä onnistut, mekin onnistumme! Korjataan muutama väärinkäsitys nyt heti alkuun. Ensinnäkin valmennus on ihan jokaiselle. Miksi sitä pyörisi pallo hukassa, kun valmentaja on oman alansa ammattilainen. Harva rupeaa itse sähkötöihin, mutta kuntosalilla pitäisi olla kuin vanha tekijä heti ensimmäisestä kerrasta alkaen.

Eikä niin pientä tavoitetta ei ole, etteikö valmentajasta voisi olla hyötyä. 5 kg painonpudotus. Että selviäisi kauppareissusta hengästymättä. Mahtuisi taas se ihana mekko päälle. Nämä on niitä tavallisen ihmisen elämää suurempia haasteita. Niiden takia ei tarvitse muuttaa koko elämää. Muutetaan vaan pari pientä juttua!

VALMENTAJAT / PERSONAL TRAINERIT

Ota yhteyttä

JUHA KARHU

Personal Trainer
Keskityn valmennustyössäni laadukkaaseen ja asiakaslähtöiseen tekemiseen sekä perustelen aina tekemiseni, jotta valmennus toimii myös oppimiskokemuksena sinulle. Satsaat siis tähän hetkeen, mutta samalla myös tulevaisuuteesi.

Koen kuntosalilla tärkeäksi hyvät suoritustekniikat, joihin opastan huolella, jotta voit myöhemmin toteuttaa tiukkojakin treenejä hallitessasi liikkeet – ilman toimintakykyä ei voi olla suorituskykyä. Olenkin opiskellut mm. Trainer4You Functional traineriksi ja Englannissa C.H.E.K Exercise Coachiksi, jolloin huomioin asiakkaan ryhdin ja liikkeenhallinnan asettamia vaatimuksia valmennuksessa. Näin liikevalinnat usein toimivat ennaltaehkäisevinä ja poistaen jo olemassa olevia kiputiloja.  Liikunnanohjaan taustakoulutukseni on antanut minulle vahvan taustan lajien analysoimiseen ja tämän myötä asiakkaikseni on myös hakeutunut eri lajien harrastajia.

Olen ulospäinsuuntautunut, tilannetajuinen ja rauhallinen, mutta osaan myös puskea sinua tiukasti eteenpäin tekemisessäsi. Toimin Trainer4You:ssa tulevien Personal trainereiden kouluttajana. Valmennusfilosofiani perustuu perinpohjaiseen yksilön taustojen, lähtökohtien ja tavoitteiden huomioimiseen, mikä heijastuu myös motossani: ”Treenaa liikettä, jolla on tarkoitus”

Valmennuspaikkoja: Vapaana

juha.karhu@sykegym.fi

Ota yhteyttä
Personal Trainer Jaana Immonen
Ota yhteyttä

JAANA IMMONEN

Personal Trainer

Yksilöohjaajana olen kouluttautunut Trainer4You Personal Traineriksi, ja lisäksi minulla on taustaa ja koulutusta monipuolisesta ryhmäliikuntaohjaamisesta (mm.Peak Pilates, Les Mills, FAF). Näistä etenkin pilateksen huomaan hyödyttävän hyvinkin erilaisista lähtökohdista tulevia kuntoilijoita myös yksilöharjoittelun osana.

Kaikessa ohjaamisessa olen huomannut, että monesti vaikeinta liikunnassa on sen aloittaminen ja arkeen sovittaminen.  Toinen kompastuskivi tulee vastaan, kun se aloittamiseen sopiva elämäntilanne muuttuu. Vaikka monet muut asiat elämässä tuntuvat pakollisemmilta, itsestä huolehtiminen helpottaa ja auttaa jaksamaan arkea, sekä henkisesti että fyysisesti.

Valmentajanasi pyrkimykseni on ennen kaikkea auttaa löytämään sinulle ja sinun elämääsi sopivat tavat liikkua. Etsitään yhdessä liikunnan ilo ja motivaatio jatkaa myös silloin, kun se tuntuu vaikealta, jotta liikunnasta tulee sinulle voimavara pakollisen suorittamisen sijaan. Samalla opetellaan turvalliset ja tehokkaat suoritustekniikat, jotta sinun on jatkossa helppo pitää yllä hyvin alkanutta kuntoiluharrastusta.

Valmennuspaikkoja: Vapaana

jaana.immonen@sykegym.fi

Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

JANNE MUHONEN

Personal Trainer, koulutettu hieroja

Kiinnostus liikuntaa kohtaan sekä sen vaikutukset hyvinvointiin ovat ajaneet minut kouluttautumaan personal traineriksi ja hierojaksi. Opiskelen tällä hetkellä myös jalkaterapian AMK opintoja. Omaan monipuolisen urheilutaustan ja urheilu on aina ollut iso osa elämääni. Olen pelannut SM-tasolla koripalloa sekä valmentanut junioreita. Nykyisin harjoitteluni painottuu muun muassa kuntosaliharjoitteluun, crossfittiin ja juoksuun.

Painotan valmennuksessani monipuolista liikuntaa ja ravitsemusta. Oikeanlaisella harjoittelulla voimme parantaa toimintakykyä, lisätä hyvinvointia ja ennaltaehkäistä vaivoja. Valmennuksessani pyrin yhdistämään lihaskunto – ja aerobista harjoittelua.

Valmennuspaikkoja: Vapaana

janne.muhonen@sykegym.fi

Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

PIRJO MARTINEZ

Personal Trainer

ELINVOIMA, VIREYS, LIHASKUNTO!

Millaista on elämäsi, kun tiedät mitä haluat, miten toimit ja kun muutosten tulokset näkyvät arjessasi?

Kaipaatko oivalluttavaa ja kannustavaa tukea?
Tartu tilaisuuteesi!

Mielelläni vahvistan sinua pyrkimyksissäsi ja tuen kohti päämääriäsi.

Kokemukseni on karttunut pitkällä sairaanhoitajan uralla sekä toimiessani LifeCoachina, terveyskonsulttina ja viimeisenä mutta ei vähäismpänä: mahtavassa Sykkeen treeniporukassa. 🙂

Iloitaan yhdessä mielenkiintoisesta matkasta kohti tulevaa.

Valmennuspaikkoja: Vapaana

pirjo.martinez@gmail.com

Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

RIINA TORVI

Personal Trainer

Riina Torvi on kokenut ryhmäliikuntatuntien ohjaaja, joka tartuttaa tsempin ja hyvän tekemisen meiningin asiakkaisiinsa. Hän on intohimoinen ja monipuolinen liikunnan harrastaja ja erityisesti rakkaimpana harrastuksenaan on kuntosaliharjoittelu, josta hän omaakin pitkän harjoitustaustan.

Personal trainerina Riina on iloinen ja kannustava, mutta samalla myös vaativa, jotta yhdessä asetut tavoitteet tullaan saavuttamaan. Hän on apunasi kun sinulla on tavoitteena kuntoilun aloittaminen, painon pudottaminen, kiinteytyminen, lihasmassan kasvattaminen, kestävyyskunnon parantaminen tai kun tarvitset apua nykyiseen harjoitteluusi.

– When you finish a great workout, you feel great about yourself –

Valmennuspaikkoja: Ei vapaana.

riina.karhu@sykegym.fi

Ota yhteyttä
Personal Trainer Niina Luukkonen
Ota yhteyttä

NIINA LUUKKONEN

Personal Trainer

Olen Niina Luukkonen, tuttavallisemmin Ninni. Olen valmistunut Personal Traineriksi 2014 (Trainer4You / EHFA). Minulla on liikunnallista harrastustaustaa sekä kilpauinnin että hiihdon muodossa, ja kuntosaliharjoittelukin on alkanut jo kymmenisen vuotta sitten. Liikunta-alalle varsinainen innostus lähti omasta PT-asiakkuudesta.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi kiinnostaa minua eniten, sillä valitettavan usein ihmiset eivät muista huolehtia itsestään riittävästi. Nopeiden tulosten toivossa helposti unohtuu, että hyvinvointi on suhteellisen yksinkertainen yhdistelmä fyysistä aktiivisuutta, monipuolista ruokavaliota, lepoa ja elämästä nauttimista.

Ohjaajana teen kaikkeni, että treenattavat pääsevät haluttuihin tuloksiin ja saavat kestävän pohjan kuntoilulle ja liikunnalliselle elämälle. Kilpailuvietistä huolimatta olen todella positiivinen mimmi, hymy huulilla ja pilke silmäkulmassa. Oli tavoitteenasi sitten kiinteytyminen, painonpudotus, lihasmassan kasvattaminen tai arjessa jaksaminen, ota rohkeasti yhteyttä. Kun sinulla on tavoite, minulla on tiedot ja taidot, joilla siihen päästään.

Hyvänä mottona, Arnold Schwarzeneggeriä lainaten: ”Kaiken rajana on ihmisen mieli. Kaiken minkä hän pystyy kuvittelemaan, hän pystyy tekemään!” 🙂

Valmennuspaikkoja: Ei vapaana

niina.luukkonen@sykegym.fi

Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

JOHANNES AROLA

Personal Trainer

Monipuolinen liikuntatausta on rakentanut hyvän pohjan henkilökohtaisen valmentajan ammattia ajatellen (mm. jalkapallo, lumilautailu, motocross, frisbeegolf sekä klassinen kehonrakennus). Eniten hyötyä trainerina toimimiseen Johannes on saanut klassisesta kehonrakennuksesta, joka on tuonut käytännön kokemusta oman kehon muokkaamisesta, erilaisista ruokavalioista ja harjoitusohjelmista.

Työssä Johannes nauttii, kun saa auttaa ja rohkaista asiakkaita pyrkimään sekä lopulta saavuttamaan paremman fyysisen ja henkisen kunnon. Johannes vie asiakkaita eteenpäin ja uudelle tasolle treenaamisessa, minkä kautta monet asiakkaat ovat saaneet erittäin hyviä tuloksia.

Valmennuspaikkoja: Ei vapaana

johannes.arola@sykegym.fi

Ota yhteyttä

YKSILÖVALMENNUS / PERSONAL TRAINING

QUICK & GO

Quick & Go on sähäkkä ja sinun tarpeidesi mukainen valmennustapaaminen, joka sytyttää treenimotivaatiosi ja tarjoaa tietoa oman hyvinvointisi optimoimiseksi.
39€/krt

PT30

PT30 on todellinen kiihdytyskaista kohti haluttuja tuloksia. Valmennus sopii sinulle, joka toivot erityisen vankkaa tukea harjoittelun aloittamiseen, kaipaat tehotreeniä kohti tavoitteitasi tai haluat ripeästi viedä tuloksiasi eteenpäin jollain tietyllä osa-alueella.
Kesto 1 kk     8 tapaamista / kk     499 €/kk

PT90

PT90 on intensiivinen valmennus, jossa viikoittaiset valmennustapaamiset siivittävät sinut alkuun elämäntapamuutoksessasi, tai auttavat sinua optimoimaan tuloksesi.
Kesto 3 kk     4 tapaamista / kk     279 €/kk

PT180

PT180 tsemppaa sinut huikeisiin tuloksiin ja kestäviin muutoksiin. Säännölliset valmennustapaamiset takaavat että karistat kiloja, kesytät rautaa tai kohennat kestävyyttäsi parhaiden oppien mukaisesti, ja omaksut valtavasti hyödyllisiä taitoja omatoimista treenaamista varten.
Kesto 6 kk     2 tapaamista / kk     159€/kk

PT360

PT360 on sinulle, joka treenaat pääosin omatoimisesti, mutta kaipaat uusia vinkkejä ja sparrajaa tehostamaan tuloksiasi tai ylläpitämään intoasi läpi vuoden. Personal trainerisi seuraa tuloksiasi, pitää huolen että harjoittelet nousujohteisesti ja ohjaa uusien tavoitteiden asettamisessa
Kesto 12 kk     1 tapaaminen / kk     89€/kk

INBODY-KEHONKOOSTUMUSMITTAUS

Käytössämme on InBody 770, uusin kehonkoostumuksen mittauslaite, joka tarjoaa markkinoiden tarkimmat mittaustulokset.

Mittaustuloksena saat seuraavat arvot:
Kokonaispaino (kg)
Kehon rasvaton massa (kg)
Lihasmassa (kg)
Rasvakudoksen määrä (kg)
Rasvaprosentti (%)
Kehon nesteet/vedet (solun sisäiset / solun ulkoiset) (l)
Painokontrollitavoite (kg)
Lihastasapaino (kädet, jalat ja keskivartalo)
Raajojen puolierot
Vyötärö-/lantiosuhde (WHR)
Segmentaalinen lihasjakauma (kädet, jalat, keskivartalo)
Perusaineenvaihdunta (kcal)
Kehon painoindeksi (BMI)
Viskeraalirasva (sisäelimien ympärillä olevan rasvan pinta-ala)

Tarkimman tuloksen mittauksesta saat noudattamalla valmistautumisohjettamme.

Yksittäinen mittaus 39,90€/hlö/krt + tulosten läpikäynti henk.koht.

Ryhmämittaus* (väh. 5 hlöä) 19,90€/hlö +  tulosten läpikäynti ryhmässä

*Ryhmämittaukseen voit koota oman ryhmäsi (esim. työporukka) tai tulla mittaukseen yleisenä mittauspäivänä.

Ajanvaraukset Training Centerin asiakaspalvelusta.

Loading...

x

LIITY