Loading...
RYHMÄLIIKUNTA 2024-05-13T11:19:50+03:00

RYHMÄLIIKUNNAN AJANKOHTAISTA

Tarkistathan aina tuntisi etukäteen. Tervetuloa mukaan! 🙂

Seuraa ohjattuja tunteja myös Instagramissa @syke.ohjattu !

RYHMÄLIIKUNTAKALENTERI

Ryhmäliikunnan varausjärjestelmän käyttäjätunnuksesi on se sähköpostiosoite, jonka olet ilmoittanut asiakkaana aloittaessasi. Voit tilata itsellesi salasanan ”unohditko salasanasi” –kohdasta.

Jos et pääse kirjautumaan tai et muista minkä sähköpostiosoitteen olet Sykkeelle ilmoittanut, niin laita meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@syketc.fi

Loading...

KUVIA RYHMÄLIIKUNTATUNNEILTAMME ♥

Klikkaa kuvia ja selaa!

Loading...

MITKÄ RYHMÄLIIKUNTATUNNIT SOPIVAT MINULLE?

Loading...
Loading...

RYHMÄLIIKUNTA LAJIESITTELYT

KELLARIN TUNNIT

TOIMINNALLINEN HARJOITTELU

Monipuolinen treeni lihasvoiman, nopeuden ja kestävyyden parantamiseksi. Tunnilla tehdään kehonpainoliikkeitä sekä pienvälineillä tehtäviä harjoitteita, ja treeni tehdään yleensä aikaa vastaan, eli jokainen pystyy soveltamaan intensiteettiä itselleen sopivaksi.

VOIMAHARJOITTELU

Tunnilla toteutetaan 2-3 harjoitteen voimatreeni. Pystyt samalla tulla hiomaan tekniikkaa ja tekemään laadukkaan voimaharjoituksen. Liikevalikoimana on vapaiden painojen kulmakivet: kyykky, maastaveto, pystypunnerrus, leuanveto, penkkipunnerrus ja näiden apuliikkeet.

KAHVAKUULA

Toiminnallisen harjoittelun muoto, joka tehdään pääasiassa kahvakuulien avulla. Tunti kehittää voimaa ja kestävyyttä, ja jokainen voi haastaa itseään sopivalle tasolle, koska liikkeet tehdään aikaa vastaan.

STAGEN AAMUTUNNIT

HUOLTO

Lihasten, lihaskalvojen ja koko kehon huoltoa erilaisten liikkuvuusharjoitteiden, venytysten ja rullausten avulla. Apuvälineinä voidaan käyttää palloja, keppejä ja rullia, ja tunti on hyvä lisä kenen tahansa harjoitteluun parantamaan kehon palautumista, treenin tehoa ja yleistä hyvinvointia.

VOIMAPILATES

Tule kokeilemaan rajojasi ja kehittämään kehonhallintaa pilatesharjoituksella, jossa kehoa haastetaan lisäpainojen avulla. Tehokas kokonaisuus kehittää kehon syviä lihaksia ja keskivartaloa, ja lopussa on hetki aikaa pysähtyä ja rauhoittua. Painot valitaan oman kunnon mukaan, joten mukaan uskaltaa myös ilman aiempaa kokemusta!

KIERTOHARJOITTELUT

Kiertoharjoittelu on koko kehon lihaskuntoharjoitus, joka tehdään kiertoharjoitteluna aikaa vastaan, jokainen omaan tahtiinsa. Apuna käytetään erilaisia pienvälineitä, painoja ja kehonpainoa, ja jokainen voi sovittaa liikkeet omaan kuntotasoonsa sopiviksi. Niska-selkä-kiertoharjoittelussa painotus on hartiaseudun ja selän lihaksissa. Kuntosali-kiertoharjoittelussa on osittain mukana kuntosalin laitteet, joten pääset samalla tutustumaan niihin.

STAGEN ILTA- JA VIIKONLOPPUTUNNIT

VATSAPAKARA

Lihaskuntotunti, joka keskittyy keskivartalon alueen yleisiin ongelma-alueisiin. Välinevalikoima vaihtelee painotangoista kuminauhoihin, ja liikevalikoima vaihtelee ja haastaa kehon pois totutuista. Aikaa vastaan tehdessä jokainen voi soveltaa intensiteetin itselleen sopivaksi.

SISÄPYÖRÄILY

Vauhdikas ja tehokas kestävyyslaji, jonka haastavuutta ja tehoa voit säätää vastuksella itsellesi sopivaksi. Pyöräily on helppo laji miltä tahansa kuntotasolta aloitatkaan, ja se on myös polviystävällinen. Musiikista saat potkua ja tehoa tekemiseen!

DANCE ME UP

Tehokasta, hikistä ja hauskaa tanssitreeniä! Et tarvitse aiempaa tanssikokemusta, ja ohjaaja antaa myös kevyempiä ja raskaampia liikevaihtoehtoja.

STEP

Helppo ja hauska askellustunti! Tunnin aikana edetään hitaammista ja helpommista askelsarjoista aloittaen kohti nopeampia ja vaikeampia sarjoja, ja haastavuutta voit helposti soveltaa omaan jaksamiseesi.

PILATES-JOOGA

Selän hyvinvointia ja ryhtiä ylläpitävien lihasten ja luisten rakenteiden lihaskunto-, liikkuvuus- ja huoltotunti. Selän ja niska-hartia-seudun ongelmat ovat yleisiä kaikissa ikäryhmissä, joten hyötyä tästä on jokaiselle. Tunnilla tehdään omaan tahtiin, eli kuntotasosta riippumatta pääset hyvin lajiin mukaan.

FASKIA

Faskioiden eli lihaskalvojen kireyksien avaamiseen ja käsittelyyn keskittyvä tunti, joka koostuu dynaamisista liikkuvuusharjoitteista sekä kehon tukilihaksia aktivoivista liikkeistä. Tunti sopii kaikentasoisille liikkujille, ja apuvälineinä käytetään foamrollereita ja palloja.

KEHONPAINOTREENI

Kehonpainotreeni on napakka treeni, jossa lihaskuntoa ja kestävyyttä haastetaan omaa kehonpainoa vastuksena käyttäen!

BODYPUMP

Painotangolla tehtävä lihaskestävyystunti, jolla tehdään saliharjoittelusta tuttuja perusliikkeitä pienillä painoilla ja pitkillä sarjoilla. Aloittelijana saat parhaan tehon, kun keskityt opettelemaan liikkeet ensin hyvin. Kehon tottuessa lisää haastavuutta ja tehoja saa lisäpainoilla.

BODYCOMBAT

Erilaisiin taistelu- ja itsepuolustuslajeihin pohjautuva kestävyystreeni, jonka pääliikkeitä ovat erilaiset lyönnit ja potkut. Tunti on koreografinen ja rytmillinen kokonaisuus, jonka rankkuutta pystyt säätelemään jättämällä hypyt pois ja tekemällä liikkeet pienemmin tai suuremmin.

VIRTUAALITUNNIT – RYHMÄLIIKUNTAA SATAMASSA JA SKINNARILASSA!

Loading...
Loading...

LIITY