Loading...
RYHMÄLIIKUNTA 2023-01-19T10:57:10+00:00

AJANKOHTAISTA RYHMÄLIIKUNNASSA

Uutta tammikuussa 2023

  • 3.1.2023 alkaen tiistaisin Pilates ja jooga -tunti klo 18.50
  • 9.1.2023 alkaen maanantaisin kolmas DanceUp -tunti klo 19.10! Tiistain ja perjantain tunnit jatkavat kuten ennenkin. 🙂
  • 13.1.2023 alkaen perjantaisin uusi, toiminnallinen “aamuaerobinen treeni” Kellarissa klo 6.45-7.30. Huom! Nimensä mukaisesti kyseessä aerobinen harjoitus, ei perinteinen toiminnallinen tunti. Tunti on kestävyystreeni, jossa kehonpainoharjoitteiden lisäksi hyödynnetään vaihdellen soutu- ja hiihtolaitteita sekä kuntopyöriä.

    UUSI LAJI KOKEILUSSA LA 28.1. & LA 4.2.2023 KLO 12.15, TULE MUKAAN!

  • Järjestämme kaksi kokeilukertaa Latin Fusion -tanssitunnista. Tunnit koostuvat alkuperäisistä latinalaisista rytmeistä, kuten kuubalaisen rumban, salsan ja bachatan eri muodoista. Tunnilla tanssitaan yksin, mutta kaikki elementit voidaan tanssia myös parin kanssa. Kaikkien näiden tanssien tarjoama musiikki antaa tilaa improvisaatiolle ja tarjoaa mahdollisuuden monipuoliseen itseilmaisuun ja liikkeen vapauteen. Tunnin kesto 45 minuuttia ja opetuskieli englanti (+espanja ja suomi).
 

RYHMÄLIIKUNTAKALENTERI

Ryhmäliikunnan varausjärjestelmän käyttäjätunnuksesi on se sähköpostiosoite, jonka olet ilmoittanut asiakkaana aloittaessasi. Voit tilata itsellesi salasanan ””unohditko salasanasi”” –kohdasta.

Jos et pääse kirjautumaan tai et muista minkä sähköpostiosoitteen olet Sykkeelle ilmoittanut, niin laita meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@syketc.fi

Loading...

KUVIA RYHMÄLIIKUNTATUNNEILTAMME ♥

Klikkaa kuvia ja selaa!

Loading...

MITKÄ RYHMÄLIIKUNTATUNNIT SOPIVAT MINULLE?

Loading...
Loading...

RYHMÄLIIKUNTA LAJIESITTELYT

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

VIRTUAALITUNNIT – RYHMÄLIIKUNTAA SATAMASSA JA SKINNARILASSA!

Loading...
Loading...

LIITY