Loading...
SYKE SATAMA 2019-10-30T17:31:38+00:00

TREENAA KUNTOSALILLA UPEISSA SAIMAAN MAISEMISSA

SYKE Satama on aloittelijaystävällinen kuntosali viihtyisässä miljöössä Lappeenrannan satamassa, Saimaan rannalla. Palvelmme lähialueen naapurustoa, aloittelijoita ja kaikkia, jotka arvostavat siistiä ja rauhallista treeniympäristöä upeilla maisemilla.

Sataman kuntosalilaitteet ovat yksinkertaiset käyttää ja helppo ottaa haltuun. Edistyneemmille treenaajille salilta löytyy myös vapaita painoja ja pienvälineitä. Saliharjoitteluun on helppo päästä sisälle salilla pyörivien ohjattujen ryhmien kautta.

SYKE Sataman kuntosalilta löydät myös virtuaalitunnit! Virtuaalitunneilla liikut ohjatusti juuri silloin kun sinulle sopii. Tunteja on helppo käyttää ja valittavana on huikea määrä lajeja.

SYKE SATAMASTA LÖYDÄT

  • Technogymin helppokäyttöiset kuntosalilaitteet
  • Crosstrainerit, kuntopyörät, soutulaitteen ja juoksumaton lämmittelyyn
  • Venyttelyalueen

  • Vapaita painoja
  • Pienvälineitä
  • Virtuaalitunnit

AUKIOLOAJAT JA YHTEYSTIEDOT

Verkkokauppamme palvelee 24h
Osta asiakkuutesi verkosta, ja nouda kulkukorttisi asiakaspalvelumme aukioloaikoina. Lue lisää asiakkuuksistamme.

Asiakaspalvelu Sataman kuntosalilla:
maanantaisin klo 10-13 & 16-19

Käyntiosoite:
Ainonkatu 31
53100 Lappeenranta

 

Tavoitat meidät myös:
asiakaspalvelu@syketc.fi
05 4202 3910
Huom! Puhelusi ohjautuu Training Centerin asiakaspalveluun, josta vastaamme Centerin asiakaspalveluaikojen mukaisesti.

Muistathan, että voit asioida myös Training Centerin asiakaspalvelussa. Katso Training Centerin asiakaspalvelun aukioloajat.

Kulkukortilla avoinna 24h
Sijaitsemme asuinrakennuksessa, joten salillamme on yörauha klo 22-07. Yörauhan aikaan harjoittelun tulee olla hiljaista.

Saliemme ovilta löydät 24h päivystävän korttivikailmoitus-numeromme.
Eikö korttisi toiminut?

AJANKOHTAISTA

Ohjatut saliryhmät

Syyskauden ohjatut salitreenit Satamassa maanantaisin klo 9.15. Tervetuloa mukaan!

TUTUSTUMAAN?

Haluatko tulla tustustumaan meille vai päätitkö jo ryhtyä treenaamaan hyvällä Sykkeellä? Treenaamaan pääset liittymällä helposti verkkokaupassamme tai tulemalla paikan päälle asiakaspalvelun aukioloaikoina. Kertakäynnillä (9,90€) voit tulla testaamaan salia. Hyvitämme kertakäynnin, mikäli päätät kahden viikon kuluessa käynnistä aloittaa kanta-asiakkaanamme.

NÄISSÄ MAISEMISSA
MIELI LEPÄÄ.

ALOITA OHJATUSTI SATAMASSA

SYKE Sataman kuntosalilla pidetään ohjattuja kuntosaliryhmiä, joiden kautta voit tutustua kuntosaliharjoitteluun. Harjoituskerran kesto on 45min.

Kuntosaliryhmien lisäksi voit aloittaa myös opastetun “Sataman Polun” kautta. Sataman Polku on edullinen ja mutkaton tapa päästä sisään saliharjoitteluun. Sataman Polulla perehdytämme sinut ensin laiteharjoitteluun ja myöhemmässä vaiheessa harjoitteluun otetaan mukaan myös edistyneempiä liikkeitä.

Satamassa sinulla on mahdollisuus käyttää harjoittelusi tukena myös yksilöllisiä personal training – tai painonhallinta -valmennuspalveluita. Älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, kun mietit harjoittelun aloittamista ja eri vaihtoehtoja. Sataman asiakaspalvelussa sinua opastaa valmennusasioissa Pirjo, joka toimii myös personal trainerina.

Ohjatut saliryhmät Satamassa syyskaudella 2019 maanantaisin klo 9.15.

Loading...
Loading...
Loading...

LIITY