Loading...
VALMENNUS 2024-07-11T10:14:06+03:00

PERSONAL TRAINING-, HIERONTA- JA FYSIOTERAPIAPALVELUT

Mikäli tarvitset apua kuntosaliharjoittelusi tueksi, Training Centerillä toimii koulutettuja personal trainereita itsenäisinä yrittäjinä. Voit tutustua heihin tällä sivulla. Kun haluat sinulle suunniteltavan sopivaa valmennuskokonaisuutta, tiedustella hinnoista tai varata tapaamisaikaa, suosittelemme olemaan suoraan yhteydessä valmentajiimme.

Training Centeriltä löydät myös kattavat fysioterapiapalvelut Terveystalon toteuttamina. Saat myös valmennuspalveluita kuntosalin puolelle heidän fysioterapeuttien ohjaamina. Sisäänkäynti Terveystalon tiloihin on Training Centerin ja PesuParkin väliseltä parkkipaikalta.

VALMENNUKSEN AJANKOHTAISTA

InBody-aamu Training Centerillä la 10.8.2024 klo 9-12

Lauantaina 10.8. teemme InBody-kehonkoostumusmittauksia edulliseen 19,90€/hlö hintaan!
Mittaukset tehdään saapumisjärjestyksessä. Lisää InBody-mittauksesta voit lukea tämän sivun alalaidasta.
Mittaukseen kannattaa valmistautua tämän ohjeen mukaan. Tervetuloa!

SYKKEEN VALMENTAJAT / PERSONAL TRAINERIT

Yksilövalmennuksen lisäksi Juha Karhu kouluttaa tulevia personal trainereita.
Ota yhteyttä

JUHA KARHU

Personal Trainer

Jos haluat aloittaa saliharjoittelun, kiinteytyä, parantaa voimatasoja, kasvattaa lihasmassaa, tai lähteä viemään aerobista kuntoasi eteenpäin, niin autan sinua starttaamaan sinulle sopivalta tasolta ja sopivasti eteenpäin haastaen. Askel kerrallaan on hyvä ajatus tässäkin.

Kokeneemmille tarjoan eväät tasannevaiheiden rikkomiseen harjoittelun ohjelmoinnin avulla. Liikeanalyysit ja erilaiset urheilulajien vaatimukset ovat hyvässä ymmärryksessä. Lisäksi näen erittäin hyvin milloin liike menee ”perille” ja milloin ei, sekä haastan sinua vahvasti treeneissäsi.

Avullani saat treenaamisesta suurimman hyödyn irti 👊

Olen aloittanut päätoimisena personal trainer -yrittäjänä jo vuonna 2008. Lisäksi olen toiminut myös vuodesta 2009 lähtien tulevien personal trainereiden kouluttajana Trainer4You:lla.

Pohjakoulutukseltani olen opiskellut Suomen Urheiluopistolla liikunnanohjaajaksi (Haaga Helia amk:ssa) 2003-2007. Muita koulutuksiani ovat Trainer4You Personal trainer, voimavalmentaja ja ravintovalmentaja.

Seuraathan minua sosiaalisen median puolella @ptkarhu ➡️ tarjoan vinkkejä treeneihisi, sekä voit ottaa yhteyttä myös sitä kautta.

”Jokainen matka alkaa ensimmäisestä askeleesta” – Maya Angelou

Valmennuspaikkoja: Vapaana

juha.karhu@syketc.fi

Ota yhteyttä
Ryhmäliikuntaohjaaja Jaana Immonen toimii myös personal trainerina. Jaana ohjaa muun muassa pilatesta, joten häneltä saat hyviä vinkkejä keskivartalon lihasten kehittämiseen ja parempaan ryhtiin.
Ota yhteyttä

JAANA PELTOLA

Personal Trainer

Yksilöohjaajana olen kouluttautunut Trainer4You Personal Traineriksi, ja lisäksi minulla on monipuolinen koulutus- ja ohjaustausta erilaisista ryhmäliikuntalajeista. (mm. Peak Pilates -pilatesohjaaja, FAF ryhmäliikuntaohjaaja sekä sisäpyöräilyohjaaja). Lajeista etenkin pilateksen ja joogan tyyppisiä harjoituksia hyödynnän usein myös yksilöharjoittelun osana, ja niistä on erityisesti apua selkäkipujen ja liikkuvuushaasteiden kanssa kamppaileville.

Kaikessa ohjaamisessa olen huomannut, että monesti vaikeinta liikunnassa on sen aloittaminen ja arkeen sovittaminen. Toinen kompastuskivi tulee vastaan, kun elämäntilanne tai muut arjen aikataulut muuttuvat, tai alkuinnostus vain loppuu. Vaikka monet muut asiat elämässä tuntuvat pakollisemmilta, itsestä huolehtiminen helpottaa ja auttaa jaksamaan arkea, sekä henkisesti että fyysisesti.

Valmentajanasi pyrkimykseni on ennen kaikkea auttaa löytämään sinulle ja sinun elämääsi sopivat tavat ja määrät liikkua. Etsitään yhdessä liikunnan ilo ja motivaatio jatkaa myös silloin, kun se tuntuu vaikealta, jotta liikunnasta tulee voimavara pakollisen suorittamisen sijaan. Samalla opetellaan turvalliset ja tehokkaat suoritustekniikat, jotta sinun on jatkossa helppo pitää yllä hyvin alkanutta kuntoiluharrastusta.

Valmennuspaikkoja: Vapaana

jaana.peltola@syketc.fi

Ota yhteyttä
Personal Trainer Pirjo Martinez on alunperin koulutukseltaan sairaanhoitaja. Käänny Pirjon puoleen, kun haluat valmennusta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin!
Ota yhteyttä

PIRJO MARTINEZ

Personal Trainer, Lifecoach, Sair.hoit.

Lihaskunnon lisääminen tuo vireyttä ja elinvoimaa, uusia pyörteitä elämään! Tasapainoinen ravinto takaa hyvinvoinnin ja solujesi aineenvaihdunnan!

Olen jo pitkään toiminut Personal Trainerina ja oikein mielelläni ohjaan myös sinua kuntosaliharrastuksen piiriin saavuttamaan parhaan version itsestäsi.

Etsitään yhdessä yksilöllisiä tarpeitasi ja luodaan vahva pohja tuleville energisoiville treeneille.

Tavoitteisiin eteneminen on tie, joka tuo yllättäviäkin positiivisia muutoksia elämääsi. Niitä kohti 🙂

Valmennuspaikkoja: Vapaana

pirjo.martinez@syketc.fi

Ota yhteyttä

SYKKEEN YKSILÖVALMENNUS / PERSONAL TRAINING

QUICK & GO

Quick & Go on sähäkkä ja sinun tarpeidesi mukainen valmennustapaaminen, joka sytyttää treenimotivaatiosi ja tarjoaa tietoa oman hyvinvointisi optimoimiseksi.

39€/krt   30 min tapaaminen

PT30

PT30 on todellinen kiihdytyskaista kohti haluttuja tuloksia. Valmennus sopii sinulle, joka toivot erityisen vankkaa tukea harjoittelun aloittamiseen, kaipaat tehotreeniä kohti tavoitteitasi tai haluat ripeästi viedä tuloksiasi eteenpäin jollain tietyllä osa-alueella.

Kesto 1 kk     8 tapaamista / kk     499-539 €/kk

PT90

PT90 on intensiivinen valmennus, jossa viikoittaiset valmennustapaamiset siivittävät sinut alkuun elämäntapamuutoksessasi, tai auttavat sinua optimoimaan tuloksesi.

Kesto 3 kk     4 tapaamista / kk     279-319 €/kk

PT180

PT180 tsemppaa sinut huikeisiin tuloksiin ja kestäviin muutoksiin. Säännölliset valmennustapaamiset takaavat että karistat kiloja, kesytät rautaa tai kohennat kestävyyttäsi parhaiden oppien mukaisesti, ja omaksut valtavasti hyödyllisiä taitoja omatoimista treenaamista varten.

Kesto 6 kk     2 tapaamista / kk     159-199€/kk

PT360

PT360 on sinulle, joka treenaat pääosin omatoimisesti, mutta kaipaat uusia vinkkejä ja sparrajaa tehostamaan tuloksiasi tai ylläpitämään intoasi läpi vuoden. Personal trainerisi seuraa tuloksiasi, pitää huolen että harjoittelet nousujohteisesti ja ohjaa uusien tavoitteiden asettamisessa

Kesto 12 kk     1 tapaaminen / kk     89-129€/kk

INBODY-KEHONKOOSTUMUSMITTAUS

Käytössämme on InBody 770, kehonkoostumuksen mittauslaite, joka tarjoaa tarkat mittaustulokset mm. seuraavista arvoista:
 • Kokonaispaino (kg)
 • Kehon rasvaton massa (kg)
 • Lihasmassa (kg)
 • Rasvakudoksen määrä (kg)
 • Rasvaprosentti (%)
 • Kehon nesteet/vedet (solun sisäiset / solun ulkoiset) (l)
 • Painokontrollitavoite (kg)
 • Lihastasapaino (kädet, jalat ja keskivartalo)
 • Raajojen puolierot
 • Vyötärö-/lantiosuhde (WHR)
 • Segmentaalinen lihasjakauma (kädet, jalat, keskivartalo)
 • Perusaineenvaihdunta (kcal)
 • Kehon painoindeksi (BMI)
 • Viskeraalirasva (sisäelimien ympärillä olevan rasvan pinta-ala)

Tarkimman tuloksen mittauksesta saat noudattamalla valmistautumisohjettamme.

Yksittäinen mittaus 39,90€/hlö/krt + tulosten läpikäynti henk.koht.

Ryhmämittaus* (väh. 5 hlöä) 19,90€/hlö +  tulosten läpikäynti ryhmässä

*Ryhmämittaukseen voit koota oman ryhmäsi (esim. työporukka) tai tulla mittaukseen yleisenä mittauspäivänä.

Ajanvaraukset Training Centerin asiakaspalvelusta.

Loading...

x

LIITY