Loading...
VALMENNUS 2023-10-02T18:32:25+00:00

PERSONAL TRAINING-, HIERONTA- JA FYSIOTERAPIAPALVELUT

Mikäli tarvitset apua kuntosaliharjoittelusi tueksi, Training Centerillä toimii koulutettuja personal trainereita itsenäisinä yrittäjinä. Voit tutustua heihin tällä sivulla. Kun haluat sinulle suunniteltavan sopivaa valmennuskokonaisuutta, tiedustella hinnoista tai varata tapaamisaikaa, suosittelemme olemaan suoraan yhteydessä valmentajiimme.

Training Centeriltä löydät myös kattavat fysioterapia- ja hierontapalvelut Saimaan Urheilufysioterapian toteuttamina. Saat myös valmennuspalveluita kuntosalin puolelle heidän fysioterapeuttien ohjaamina. Sisäänkäynti Saimaan Urheilufysioterapian tiloihin on Training Centerin ja PesuParkin väliseltä parkkipaikalta.

VALMENNUKSEN AJANKOHTAISTA

1.4.2023

Training Centerillä toimiva Saimaan Urheilufysioterapia on 1.4.2023 yhdistynyt osaksi Terveystaloa

Training Centerillä fysioterapiapalveluita tarjoavan Saimaan Urheilufysioterapian (entinen Sputnik Fysio) toiminta on siirtynyt yrityskaupan myötä Terveystalolle. Terveystalo jatkaa fysioterapiapalveluiden tuottajana Training Centerillä.

Lisätietoa aiheesta mm. Terveystalon nettisivuilla.

SYKKEEN VALMENTAJAT / PERSONAL TRAINERIT

Yksilövalmennuksen lisäksi Juha Karhu kouluttaa tulevia personal trainereita.
Ota yhteyttä

JUHA KARHU

Personal Trainer
Keskityn valmennustyössäni laadukkaaseen ja asiakaslähtöiseen tekemiseen sekä perustelen aina tekemiseni, jotta valmennus toimii myös oppimiskokemuksena sinulle. Satsaat siis tähän hetkeen, mutta samalla myös tulevaisuuteesi.

Koen kuntosalilla tärkeäksi hyvät suoritustekniikat, joihin opastan huolella, jotta voit myöhemmin toteuttaa tiukkojakin treenejä hallitessasi liikkeet – ilman toimintakykyä ei voi olla suorituskykyä. Olenkin opiskellut mm. Trainer4You Functional traineriksi ja Englannissa C.H.E.K Exercise Coachiksi, jolloin huomioin asiakkaan ryhdin ja liikkeenhallinnan asettamia vaatimuksia valmennuksessa. Näin liikevalinnat usein toimivat ennaltaehkäisevinä ja poistaen jo olemassa olevia kiputiloja.  Liikunnanohjaan taustakoulutukseni on antanut minulle vahvan taustan lajien analysoimiseen ja tämän myötä asiakkaikseni on myös hakeutunut eri lajien harrastajia.

Olen ulospäinsuuntautunut, tilannetajuinen ja rauhallinen, mutta osaan myös puskea sinua tiukasti eteenpäin tekemisessäsi. Toimin Trainer4You:ssa tulevien Personal trainereiden kouluttajana. Valmennusfilosofiani perustuu perinpohjaiseen yksilön taustojen, lähtökohtien ja tavoitteiden huomioimiseen, mikä heijastuu myös motossani: ”Treenaa liikettä, jolla on tarkoitus”

Valmennuspaikkoja: Vapaana

juha.karhu@syketc.fi

Ota yhteyttä
Personal Trainer Jaana Immonen
Ota yhteyttä

JAANA PELTOLA

Personal Trainer

Yksilöohjaajana olen kouluttautunut Trainer4You Personal Traineriksi, ja lisäksi minulla on taustaa ja koulutusta monipuolisesta ryhmäliikuntaohjaamisesta (mm.Peak Pilates, Les Mills, FAF). Näistä etenkin pilateksen huomaan hyödyttävän hyvinkin erilaisista lähtökohdista tulevia kuntoilijoita myös yksilöharjoittelun osana.

Kaikessa ohjaamisessa olen huomannut, että monesti vaikeinta liikunnassa on sen aloittaminen ja arkeen sovittaminen.  Toinen kompastuskivi tulee vastaan, kun se aloittamiseen sopiva elämäntilanne muuttuu. Vaikka monet muut asiat elämässä tuntuvat pakollisemmilta, itsestä huolehtiminen helpottaa ja auttaa jaksamaan arkea, sekä henkisesti että fyysisesti.

Valmentajanasi pyrkimykseni on ennen kaikkea auttaa löytämään sinulle ja sinun elämääsi sopivat tavat liikkua. Etsitään yhdessä liikunnan ilo ja motivaatio jatkaa myös silloin, kun se tuntuu vaikealta, jotta liikunnasta tulee sinulle voimavara pakollisen suorittamisen sijaan. Samalla opetellaan turvalliset ja tehokkaat suoritustekniikat, jotta sinun on jatkossa helppo pitää yllä hyvin alkanutta kuntoiluharrastusta.

Valmennuspaikkoja: Vapaana

jaana.peltola@syketc.fi

Ota yhteyttä
Personal Trainer Pirjo Martinez on alunperin koulutukseltaan sairaanhoitaja. Käänny Pirjon puoleen, kun haluat valmennusta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin!
Ota yhteyttä

PIRJO MARTINEZ

Personal Trainer

ELINVOIMA, VIREYS, LIHASKUNTO!

Millaista on elämäsi, kun tiedät mitä haluat, miten toimit ja kun muutosten tulokset näkyvät arjessasi?

Kaipaatko oivalluttavaa ja kannustavaa tukea?
Tartu tilaisuuteesi!

Mielelläni vahvistan sinua pyrkimyksissäsi ja tuen kohti päämääriäsi.

Kokemukseni on karttunut pitkällä sairaanhoitajan uralla sekä toimiessani LifeCoachina, terveyskonsulttina ja viimeisenä mutta ei vähäismpänä: mahtavassa Sykkeen treeniporukassa. 🙂

Iloitaan yhdessä mielenkiintoisesta matkasta kohti tulevaa.

Valmennuspaikkoja: Vapaana

pirjo.martinez@syketc.fi

Ota yhteyttä

SYKKEEN YKSILÖVALMENNUS / PERSONAL TRAINING

QUICK & GO

Quick & Go on sähäkkä ja sinun tarpeidesi mukainen valmennustapaaminen, joka sytyttää treenimotivaatiosi ja tarjoaa tietoa oman hyvinvointisi optimoimiseksi.

39€/krt   30 min tapaaminen

PT30

PT30 on todellinen kiihdytyskaista kohti haluttuja tuloksia. Valmennus sopii sinulle, joka toivot erityisen vankkaa tukea harjoittelun aloittamiseen, kaipaat tehotreeniä kohti tavoitteitasi tai haluat ripeästi viedä tuloksiasi eteenpäin jollain tietyllä osa-alueella.

Kesto 1 kk     8 tapaamista / kk     499-539 €/kk

PT90

PT90 on intensiivinen valmennus, jossa viikoittaiset valmennustapaamiset siivittävät sinut alkuun elämäntapamuutoksessasi, tai auttavat sinua optimoimaan tuloksesi.

Kesto 3 kk     4 tapaamista / kk     279-319 €/kk

PT180

PT180 tsemppaa sinut huikeisiin tuloksiin ja kestäviin muutoksiin. Säännölliset valmennustapaamiset takaavat että karistat kiloja, kesytät rautaa tai kohennat kestävyyttäsi parhaiden oppien mukaisesti, ja omaksut valtavasti hyödyllisiä taitoja omatoimista treenaamista varten.

Kesto 6 kk     2 tapaamista / kk     159-199€/kk

PT360

PT360 on sinulle, joka treenaat pääosin omatoimisesti, mutta kaipaat uusia vinkkejä ja sparrajaa tehostamaan tuloksiasi tai ylläpitämään intoasi läpi vuoden. Personal trainerisi seuraa tuloksiasi, pitää huolen että harjoittelet nousujohteisesti ja ohjaa uusien tavoitteiden asettamisessa

Kesto 12 kk     1 tapaaminen / kk     89-129€/kk

INBODY-KEHONKOOSTUMUSMITTAUS

Käytössämme on InBody 770, uusin kehonkoostumuksen mittauslaite, joka tarjoaa markkinoiden tarkimmat mittaustulokset.

Mittaustuloksena saat seuraavat arvot:
Kokonaispaino (kg)
Kehon rasvaton massa (kg)
Lihasmassa (kg)
Rasvakudoksen määrä (kg)
Rasvaprosentti (%)
Kehon nesteet/vedet (solun sisäiset / solun ulkoiset) (l)
Painokontrollitavoite (kg)
Lihastasapaino (kädet, jalat ja keskivartalo)
Raajojen puolierot
Vyötärö-/lantiosuhde (WHR)
Segmentaalinen lihasjakauma (kädet, jalat, keskivartalo)
Perusaineenvaihdunta (kcal)
Kehon painoindeksi (BMI)
Viskeraalirasva (sisäelimien ympärillä olevan rasvan pinta-ala)

Tarkimman tuloksen mittauksesta saat noudattamalla valmistautumisohjettamme.

Yksittäinen mittaus 39,90€/hlö/krt + tulosten läpikäynti henk.koht.

Ryhmämittaus* (väh. 5 hlöä) 19,90€/hlö +  tulosten läpikäynti ryhmässä

*Ryhmämittaukseen voit koota oman ryhmäsi (esim. työporukka) tai tulla mittaukseen yleisenä mittauspäivänä.

Ajanvaraukset Training Centerin asiakaspalvelusta.

Loading...

x

LIITY