Loading...
SYKE TRAINING CENTER 2023-11-30T11:37:49+00:00

TRAINING CENTERIN KAIKKI KOLME KERROSTA UUDISTUIVAT LOPPUVUODESTA 2022

Uusi rauhallisempi treenialue ja entistä enemmän kuntosalitilaa

Avasimme uuden, rauhallisempaan harjoitteluun suunnatun kuntosalialueen Training Centerin yläkertaan! Samasta kerroksesta löydät myös laajan valikoiman lämmittelylaitteita kuten juoksumattoja, porraskoneita, crosstrainereita ja kuntopyöriä, sekä ryhmäliikuntatunnit. Ja mikä parasta, alueelle on miellyttävä saapua; käynti on suoraan pukuhuoneista.

Paransimme katutason kuntosalin varustelua entisestään

Katutason kuntosalin mittavaa laitevalikoimaa täydensimme Gym80-sarjan laitteilla nykyisten Hoist, Hammer Strength ja Technogym -sarjojen lisäksi. Lisäsimme myös smithejä suosittuun lantionnostoharjoitteluun! Lisäksi löydät katutasosta erittäin hyvän valikoiman taljoja ja 36 metriä käsipainoaluetta.

Uudistimme toiminnallisen alueen

Paransimme myös kellarikerroksen toiminnallisen alueen varustelua. Kellarista löydät parikymmentä kyykkypaikkaa, viitisenkymmentä erilaista tankoa (painonnosto- ja voimanostotangot, sekä valikoiman erikoistankoja kuten trap bar, log bar jne.), painonnostolavat, nurmisuoran kelkalle, watt biket, assault biket, concept2 soutulaitteet ja skiergot, sekä erikoisvälineitä kuten reverse hyperin.

24 h

avoinna

3000

m2

240

harjoituspistettä

160

parkkipaikkaa

13 m

korkeutta

AUKIOLOAJAT JA YHTEYSTIEDOT

Verkkokauppamme palvelee ja salimme on avoinna kulkukortilla 24h
Osta asiakkuutesi verkosta, saat sähköpostiisi pin-koodin, jolla pääset noutamaan korttisi ja aloittamaan kuntoilun heti. Lue lisää asiakkuuksistamme.

Käyntiosoite:
Teollisuuskatu 1,
53600 Lappeenranta

Asiakaspalvelu kuntosalilla:
ma-to 15-19
pe 15-18
la 10-13

Itsenäisyyspäivänä ke 6.12.2023 asiakaspalvelu on suljettu

Tavoitat meidät myös:
asiakaspalvelu@syketc.fi
05 4202 3910

Huom! Vastaamme Training Centerin asiakaspalvelun aukiolon mukaisesti.

Parkkipaikat:
Training Centerin etupihalla, rakennuksen sivussa ja takana (Centerin ja PesuParkin välissä) on runsaasti parkkipaikkoja. Tarvittaessa myös lähialueelta löytyy hyvin parkkitilaa.

Saliemme ovilta löydät 24h päivystävän korttivikailmoitus-numeromme.
Eikö korttisi toiminut?

AJANKOHTAISTA TRAINING CENTERILLÄ

TRAINING CENTER UUDISTUI

Training Centerin kaikki kolme kerrosta uudistuivat kesän 2023 aikana!

Tänä kesänä Training Center nostettiin uudelle tasolle ja laitettiin kuntosalia isosti uusiksi! Se tarkoittaa mm. viittä kuorma-autollista uusia laitteita, 30 000 kiloa rautaa, yhden normaalin kuntosalin verran lisää välineistöä … ja uudistusten myötä jatkossa 300 suorituspaikkaa!

 

Entistä monipuolisempi treeni yläkerran kuntosalialueella

Training Centerin yläkerrasta löytyy rauhallisempaan harjoitteluun suunnattu kuntosalialue, jonka treenimahdollisuuksia on laajennettu entisestään. Yläkertaan lisättiin uusia laitteita sekä siirrettiin suurin osa katutason Hoist-laitteista. Pääosin painopakallisesta laitevalikoimasta löytyy lisäksi Technogymin ja Precorin laitteita.

Yläkerrasta löytyy lisäksi laaja valikoima lämmittelylaitteita kuten juoksumattoja, porraskoneita, crosstrainereita ja kuntopyöriä, sekä ryhmäliikuntatunnit.

 

Katutason kuntosali nostettiin uudelle tasolle

Katutason järjestys muutettiin entistä selkeämmäksi. Jo ennestään mittavaa katutason laitevalikoimaa on laajennettu, ja se koostuu pääosin Hammer Strengthin, Watsonin ja Gym80:n laitteista. Katutasosta löytyy lisäksi pitkä talja-asema, yli 100 taljakahvaa sekä käsipainoja.

Katutasoon lisättiin yli 20 uutta laitetta, ja koko kesä mukaanlukien uusia laitteita on tullut kaksin kerroin tämän verran! Tuplasimme suosituimpia laitteita ja lisäsimme uusina mm. paljon toivotun Pulloverin, Pendulum-kyykyn sekä viikinkipunnerruksen.

 

Toiminnallisen alueen varustelua parannettiin entisestään

Kellarikerroksen toiminnallisella alueella niin ikään järjesteltiin tila ja suorituspaikat palvelemaan entistä paremmin erilaista treeniä. Kellarista löytyy runsas määrä erilaisia tankoja (painonnosto- ja voimanostotangot sekä valikoima erikoistankoja), painonnostolavat, penkkipaikkoja, nurmisuora kelkalle, Roguen rigit sekä watt biket, assault biket, concept 2 soutulaitteet ja pyörät sekä erilaisia erikoisvälineitä ja -laitteita, kuten vyökyykky ja seal row -penkki.

 

1.4.2023

Training Centerillä toimiva Saimaan Urheilufysioterapia on 1.4.2023 yhdistynyt osaksi Terveystaloa

Training Centerillä fysioterapiapalveluita tarjoavan Saimaan Urheilufysioterapian (entinen Sputnik Fysio) toiminta on siirtynyt yrityskaupan myötä Terveystalolle. Terveystalo jatkaa fysioterapiapalveluiden tuottajana Training Centerillä.

Lisätietoa aiheesta mm. Terveystalon nettisivuilla.

Loading...

ENEMMÄN KUIN PERINTEINEN KUNTOSALI

SYKE Training Center on alusta asti pyrkinyt olemaan enemmän kuin perinteinen kuntosali. Me olemme harjoitusalusta. Me keskitymme parhaan mahdollisen treeniympäristön tarjoamiseen ja panostamme siihen, että kun Sinä harjoittelet, harjoittelet parhailla mahdollisilla välineillä, parhaissa mahdollisissa olosuhteissa ja lyömättömällä hinta-laatusuhteella!

Training Centeriltä löydätkin Suomen suurimman kuntosalin. Perinteisellä kuntosalipuolella voit valita itsellesi useista laitesarjoista mieluisimman (Hoist, Hammer Strength, Technogym tai Gym80) tai treenata vapailla painoilla 36m pitkällä käsipainoaluellamme. Aerobiset laitteemme ovat kaikki uusia, kosketusnäytöin varustettuja ja mikä parasta niihin et joudu jonottamaan koskaan! Perinteisten juoksumattojen, kuntopyörien ja crosstrainereiden lisäksi löydät meiltä porraskoneet, SkiErgot, Wattbiket ja paljon muuta. Toiminnallinen puolemme mahdollistaa ryhmien ja yksilötreenajien samanaikaisen harjoittelun. Vedä kelkkaa nurmisuoralla,  treenaa painonnostoa Eleikon välineillä tai pyöritä jättimäisiä renkaita. Tutustu lisää tiloihimme oheisessa kuvagalleriassa.

SAIPA TREENAA TRAINING CENTERILLÄ

Training Centerin kuntosali sopii normitreenaajalle, mutta myös vaativampaan harjoitteluun urheilijoille. Lappeenrantalainen jääkiekkojoukkue SaiPa valmistautuu kiekkokauteen missäs muuallakaan kuin Training Centerin kuntosalilla. Katso miten meidän poikien treenit sujuu!

NOSTIMME RYHMÄLIIKUNNAN UUDELLE TASOLLE!

Training Centeriltä löydät ennennäkemättömät ryhmäliikuntatilat ja ihan mahtavat ohjaajat! Kun meillä ohjaaja nousee stagelle, tulee treeneihinkin astetta enemmän nostetta. Tunteihimme voi tutustua tarkemmin ryhmäliikunta-sivulla.

TUTUSTU LAITEMERKKEIHIMME

TECHNOGYM

Technogym Selection on maailman myydyin laitesarja. Tyylikäs perussarja erinomaisilla liikeradoilla. Helppokäyttöisyytensä ansiosta monelle tuttu.

PRECOR

Precor toi ensimmäisenä markkinoille aerobiset laitteet kosketusnäytöillä, televisioilla ja internet-yhteydellä. Precor on valintamme aerobisella puolella, mutta suosimme myös Precorin penkkejä ja Icarian-sarjan pohjalta kehitettyjä laitteita.

ROGUE

Viime vuosina suureen suosioon noussut rigien, tankojen, plyoboxien ja muiden voimailu- sekä toiminnallisten välineiden valmistaja.

HOIST

Täysin uudenlainen laitesarja, joka ei vielä ole Suomessa kovin tunnettu, mutta on jo vuosia nauttinut maailmalla suurta suosiota. Hoistin laitteet liikkuvat mukaillen kehon luontaista liikerataa ja sarja sopii aloittelijasta kokeneeseen treenaajaan.

HAMMER

Huikean hyvä laitesarja isoille pojille. Vipuvarsilaitteiden liikeradat painopakallisten laitteiden helppokäyttöisyydellä. Takuuvarmasti kestävää rautaa.

IVANKO

Yksinkertaisesti maailman paras käsipainojen valmistaja. Painojen tasaiset päädyt takaavat käyttömukavuuden ja uretaanipäällyste tekee niistä superkestävät. Painoja 2 kilon välein 60 kg asti. Made in USA.

ELEIKO

Ammattimaisten painonnosto- ja voimanostovälineiden valmistaja. IWF, IPF ja IPC-sertifioitu. Eleiko on toiminut muun muassa voimanoston MM- ja EM-kisojen välinetoimittajana, painnoston MM-kisojen toimittajana ja Lontoon olympialaisten välinetoimittajana. Eleikon välineillä on tehty jo 1000 maailmanennätystä.

STAIRMASTER

Kaupungin pisimmät portaat löytyvät meiltä. Stairmasterin porraskoneet tarjoavat takuuvarmasti rankkaa ja tehokasta treeniä.

WOODWAY

Woodwayn juoksumatot on suunniteltu jäljittelemään ulkona juoksemisen tuntumaa. Telaketjumainen matto tarjoaa erilaisen vaihtoehdon perinteisten juoksumattojen rinnalle.

TUTUSTUMAAN?

Haluatko tulla tustustumaan meille vai päätitkö jo ryhtyä treenaamaan hyvällä Sykkeellä? Treenaamaan pääset liittymällä helposti verkkokaupassamme tai tulemalla paikan päälle asiakaspalvelun aukioloaikoina. Kertakäynnillä (15€) voit tulla testaamaan salia. Hyvitämme kertakäynnin, mikäli päätät kahden viikon kuluessa käynnistä aloittaa kanta-asiakkaanamme.

Huom! Tullessasi treenaamaan, otathan pukukaappiin oman riippulukon mukaan.

ONCE YOU START TO SEE RESULTS,
IT BECOMES AN ADDICTION.

KENELLE SYKE TRAINING CENTER ON?

Loading...
Loading...
Loading...

LIITY