Loading...
SYKE TRAINING CENTER 2024-07-01T10:49:30+03:00

TRAINING CENTERILLÄ TREENAAT KOLMESSA KERROKSESSA

Training Center tarjoaa treenipuitteet aloittelijasta ammattilaiseen. Meiltä löydät kaupungin suurimman kuntosalin sekä kattavimman laite- ja välinevalikoiman lisäksi 1000 m² toiminnallisen alueen, aloittelijoille sopivan rauhallisemman kuntosalialueen sekä paljon cardiolaitteita, mm. juoksumattoja, porraskoneita ja crosstrainereita. Training Centerillä on lisäksi monipuolisesti ryhmäliikuntatunteja. Olemme avoinna 24h ja samalla asiakkuudella pääset myös Skinnarilan ja Sataman kuntosaleille!

24 h

avoinna

3000

m2

240

harjoituspistettä

160

parkkipaikkaa

13 m

korkeutta

AUKIOLOAJAT JA YHTEYSTIEDOT

Verkkokauppamme palvelee ja salimme on avoinna kulkukortilla 24h
Osta asiakkuutesi verkosta, saat sähköpostiisi pin-koodin, jolla pääset noutamaan korttisi ja aloittamaan kuntoilun heti. Lue lisää asiakkuuksistamme.

Käyntiosoite:
Teollisuuskatu 1,
53600 Lappeenranta

Asiakaspalvelu kuntosalilla:
ma-to 15-19
pe 15-18
la 10-13

Tavoitat meidät myös:
asiakaspalvelu@syketc.fi
05 4202 3910

Huom! Vastaamme Training Centerin asiakaspalvelun aukiolon mukaisesti.

Parkkipaikat:
Training Centerin etupihalla, rakennuksen sivussa ja takana (Centerin ja PesuParkin välissä) on runsaasti parkkipaikkoja. Tarvittaessa myös lähialueelta löytyy hyvin parkkitilaa.

Saliemme ovilta löydät 24h päivystävän korttivikailmoitus-numeromme.
Eikö korttisi toiminut?

AJANKOHTAISTA TRAINING CENTERILLÄ

Loading...

ENEMMÄN KUIN PERINTEINEN KUNTOSALI

SYKE Training Center on alusta asti pyrkinyt olemaan enemmän kuin perinteinen kuntosali. Me olemme harjoitusalusta. Me keskitymme parhaan mahdollisen treeniympäristön tarjoamiseen ja panostamme siihen, että kun Sinä harjoittelet, harjoittelet parhailla mahdollisilla välineillä, parhaissa mahdollisissa olosuhteissa ja lyömättömällä hinta-laatusuhteella!

Training Centeriltä löydätkin Suomen suurimman kuntosalin. Perinteisellä kuntosalipuolella voit valita itsellesi useista laitesarjoista mieluisimman (Hoist, Hammer Strength, Technogym tai Gym80) tai treenata vapailla painoilla 36m pitkällä käsipainoaluellamme. Aerobiset laitteemme ovat kaikki uusia, kosketusnäytöin varustettuja ja mikä parasta niihin et joudu jonottamaan koskaan! Perinteisten juoksumattojen, kuntopyörien ja crosstrainereiden lisäksi löydät meiltä porraskoneet, SkiErgot, Wattbiket ja paljon muuta. Toiminnallinen puolemme mahdollistaa ryhmien ja yksilötreenajien samanaikaisen harjoittelun. Vedä kelkkaa nurmisuoralla,  treenaa painonnostoa Eleikon välineillä tai pyöritä jättimäisiä renkaita. Tutustu lisää tiloihimme oheisessa kuvagalleriassa.

SAIPA TREENAA TRAINING CENTERILLÄ

Training Centerin kuntosali sopii normitreenaajalle, mutta myös vaativampaan harjoitteluun urheilijoille. Lappeenrantalainen jääkiekkojoukkue SaiPa valmistautuu kiekkokauteen missäs muuallakaan kuin Training Centerin kuntosalilla. Katso miten meidän poikien treenit sujuu!

NOSTIMME RYHMÄLIIKUNNAN UUDELLE TASOLLE!

Training Centeriltä löydät ennennäkemättömät ryhmäliikuntatilat ja ihan mahtavat ohjaajat! Kun meillä ohjaaja nousee stagelle, tulee treeneihinkin astetta enemmän nostetta. Tunteihimme voi tutustua tarkemmin ryhmäliikunta-sivulla.

TUTUSTU LAITEMERKKEIHIMME

TECHNOGYM

Technogym Selection on maailman myydyin laitesarja. Tyylikäs perussarja erinomaisilla liikeradoilla. Helppokäyttöisyytensä ansiosta monelle tuttu.

PRECOR

Precor toi ensimmäisenä markkinoille aerobiset laitteet kosketusnäytöillä, televisioilla ja internet-yhteydellä. Precor on valintamme aerobisella puolella, mutta suosimme myös Precorin penkkejä ja Icarian-sarjan pohjalta kehitettyjä laitteita.

ROGUE

Viime vuosina suureen suosioon noussut rigien, tankojen, plyoboxien ja muiden voimailu- sekä toiminnallisten välineiden valmistaja.

HOIST

Täysin uudenlainen laitesarja, joka ei vielä ole Suomessa kovin tunnettu, mutta on jo vuosia nauttinut maailmalla suurta suosiota. Hoistin laitteet liikkuvat mukaillen kehon luontaista liikerataa ja sarja sopii aloittelijasta kokeneeseen treenaajaan.

HAMMER

Huikean hyvä laitesarja isoille pojille. Vipuvarsilaitteiden liikeradat painopakallisten laitteiden helppokäyttöisyydellä. Takuuvarmasti kestävää rautaa.

IVANKO

Yksinkertaisesti maailman paras käsipainojen valmistaja. Painojen tasaiset päädyt takaavat käyttömukavuuden ja uretaanipäällyste tekee niistä superkestävät. Painoja 2 kilon välein 60 kg asti. Made in USA.

ELEIKO

Ammattimaisten painonnosto- ja voimanostovälineiden valmistaja. IWF, IPF ja IPC-sertifioitu. Eleiko on toiminut muun muassa voimanoston MM- ja EM-kisojen välinetoimittajana, painnoston MM-kisojen toimittajana ja Lontoon olympialaisten välinetoimittajana. Eleikon välineillä on tehty jo 1000 maailmanennätystä.

STAIRMASTER

Kaupungin pisimmät portaat löytyvät meiltä. Stairmasterin porraskoneet tarjoavat takuuvarmasti rankkaa ja tehokasta treeniä.

WOODWAY

Woodwayn juoksumatot on suunniteltu jäljittelemään ulkona juoksemisen tuntumaa. Telaketjumainen matto tarjoaa erilaisen vaihtoehdon perinteisten juoksumattojen rinnalle.

TUTUSTUMAAN?

Haluatko tulla tustustumaan meille vai päätitkö jo ryhtyä treenaamaan hyvällä Sykkeellä? Treenaamaan pääset liittymällä helposti verkkokaupassamme tai tulemalla paikan päälle asiakaspalvelun aukioloaikoina. Kertakäynnillä (15€) voit tulla testaamaan salia. Hyvitämme kertakäynnin, mikäli päätät kahden viikon kuluessa käynnistä aloittaa kanta-asiakkaanamme.

Huom! Tullessasi treenaamaan, otathan pukukaappiin oman riippulukon mukaan.

ONCE YOU START TO SEE RESULTS,
IT BECOMES AN ADDICTION.

KENELLE SYKE TRAINING CENTER ON?

Loading...
Loading...
Loading...

LIITY